Webdesign Assen

Composite Webdesign

Wij maken websites voor bedrijven, instellingen en overheid. En de systemen om ze gebruiksvriendelijk te beheren. Met name zijn wij thuis in speciaal maatwerk voor bedrijfstoepassingen. Meer dan zestig bedrijven en instellingen maken enthousiast gebruik van onze produkten. Een aantal vaste, professionele vormgevers zorgt voor het grafisch ontwerp en -desgewenst- ook uw huisstijl.

Adja Webdesign

Adja Webdesign houdt zich bezig met het ontwikkelen en onderhouden van websites. In samenwerking met onze opdrachtgever(s) ontwerpen wij websites die voldoen aan alle wensen van de klant. We bieden de mogelijkheid een website voor u te ontwerpen, restylen en/of te onderhouden. Het type website dat we bouwen is afgestemd op het karakter van het bedrijf, de werkzaamheden en het doel van de aanwezigheid op het internet. Het belangrijkste doel van een website is het communiceren van uw boodschap naar de bezoeker van uw website en de (eventuele) verkoop van uw producten. We kunnen o.a. een complete webwinkel voor u maken.

Tictoc Webdesign

Portfolio TicToc design is een bedrijf dat diensten verzorgd op het gebied van vormgeving, varierend van grafische diensten [drukwerk, identiteit, verpakkingen, publicaties, illustraties..] tot multimedia diensten [webdesign, animaties, CD-ROM, interactieve presentaties]. Ons team bestaat uit jonge werknemers van verschillende nationaliteiten die zich bezig houden met ontwerp, programmering, project management, public relations en online marketing. Het internationale karakter van ons bedrijf en haar medewerkers zorgt ervoor dat onze activiteiten op mondiaal niveau gericht zijn met een nadruk op Nederland, het Midden-Oosten en de Arabische landen. We bieden volledige servicepakketten aan, maar u kunt zich ook beperken tot bepaalde aspecten van onze service. De projecten worden altijd conceptueel en praktisch ontworpen en ons doel is altijd een kwalitatief produkt af te leveren, afgestemd aan de wensen van de klant. Onze tarieven zijn altijd concurerend.

DigiFlo Reclamebureau

DigiFlo reclamebureau biedt u alle mogelijkheden om meer uit uw onderneming te halen. Wij geven uw bedrijf een identiteit door een complete huisstijl te ontwikkelen. Ook kunnen wij uw bedrijf op de kaart zetten door een website of reclame materiaal te ontwikkelen. Dit alles doen wij op een zeer klantgerichte wijze waarbij u als ondernemer centraal staat. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Dankzij onze samenwerking met verschillende organisaties kunnen wij onze diensten voor ieder budget aanbieden. Voor de startende onderneming zijn er immers genoeg kosten. Mocht u naar aanleiding van onze website nog vragen hebben kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Vragen staat bij DigiFlo altijd vrij.

Aanmelden