Webdesign Breda

Netvlies

De medewerkers van Netvlies (opgericht in 1997) beschouwen geen taal zo veelzijdig als digitaal. In antwoord op het vraagstuk van de opdrachtgever ontwikkelen we originele producten en bijzondere applicaties. Netvlies levert een hoog niveau in dienstverlening en streeft ernaar de verwachtingen van haar opdrachtgevers te overtreffen.

Oscin Webdesign

Een website dient aan een hoop eisen te voldoen. Hierbij spelen toegankelijkheid en de boodschap waarmee u als bedrijf naar buiten wilt treden, een grote rol. Elk bedrijf heeft zijn eigen doelgroep met de bijbehorende kenmerken. Dat wist u waarschijnlijk al. Wat u ook al wel bekend was, is het feit dat uw bedrijf juist deze doelgroep op uw site terecht wilt laat komen. Wij doen dat niet vóór u, maar dat gebeurt samen. Het ontwerp wat uit uw wensen en de kenmerken van de doelgroep voortvloeit, dient zo in elkaar gezet te worden dat de website geschikt is voor eventuele optimalisatie voor zoekmachines. Wanneer dit niet gebeurt, kunt u achteraf voor de verassing komen te staan dat uw pagina geheel opnieuw opgebouwd dient te worden. Doordat bij Oscin hier bij de bouw rekening wordt g ... Lees verder in Webdesign

Dream Society

Iedereen weet tegenwoordig wat een website is en de meeste mensen weten ook wat ermee bedoeld wordt. Toch zijn vele voordelen van een website niet bekend. Zo is internet een relatief goedkoop medium. Een website is altijd bereikbaar waar ook ter wereld. Het bereik van een website is bovendien veel groter dan de meeste media. U weet als geen ander dat wekelijks adverteren of het drukken van een folder veel geld kost. Wat als de folder verouderd is en niet de juiste informatie bevat? Met een website heeft u deze problemen niet. Als uw informatie of illustratie op de website verouderd is kunt u hem door middel van een telefoontje door ons laten aanpassen. Als uw gebruik maakt van ons Content Management Systeem San kunt u heel gemakkelijk zelf uw website up-daten.

New Media Partners

Een website ontwikkelen begint met een goed plan. Uw wensen en ideeen vormen uiteraard de basis voor het design en het werkplan. Newmediapartners doet een onderzoek naar mogelijkheden waarmee we de website aantrekkelijk kunnen maken voor de doelgroep. Hierbij wordt gestreefd naar een perfecte balans tussen content, uitstraling en techniek om het gewenste resultaat te bereiken.

Aanmelden