Webdesign Den Helder

Bubble Promotions

Wij bieden u diverse manieren voor het promoten van uw bedrijf of product, zowel op internet als in de gedrukte media. Op deze website vind u meer informatie over wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen. Bubble Promotions kan uw bedrijf en/of product op verschillende manieren bij uw doelgroep onder de aandacht brengen. Wij kunnen bijvoorbeeld uw advertentie plaatsen in de diverse kranten en periodieken die bij ons zijn ondergebracht. Tevens is het mogelijk om uw bannerte plaatsen op onze 445 startpagina's.

Media Concepts Internetservice

Een website kan 24 uur, 365 dagen per jaar bezocht worden. Uw bedrijf is altijd open voor informatie en dat is een goede service voor uw klanten en leveranciers. Uw toekomstige klanten zullen uw website eerst anoniem bezoeken om een indruk te krijgen van uw bedrijf. Men verwacht van u gewoon dat u een website heeft! De kosten van een website zijn relatief laag in vergelijking met andere commercials en advertentie mogelijkheden. U zal uw geld snel terug verdienen. Buiten de standaard informatie is uw website ook geschikt om multimedia te gebruiken, bewegende illustratie's en geluid.

Har Webdesign

HAR webdesign levert maatwerk voor al uw publicaties op internet en tevens voor uw lokale intranet. Wij zijn uw partner vanaf het eerste oriënterende gesprek tot en met het 'up to date' houden van uw site, na plaatsing op het internet. HAR webdesign maakt snel te openen websites met een zo eenvoudig mogelijke- en voor een ieder begrijpelijke navigatie-structuur. Zo eenvoudig als u onze website vond, zorgen wij dat ook uw website gevonden wordt. Een mooie website die niet gevonden wordt heeft helaas weinig of geen waarde. Promotie van uw website is voor ons een uitdaging. Wij zijn duidelijk met onze prijzen, waardoor U niet voor verrassingen komt te staan. HAR webdesign is geen bedrijf voor hosting. Wij hebben ons bewust alleen op het ontwerpen en gereedmaken van webpagina's gespecialiseerd. U verbindt zich bij ons dus niet aan dure maandelijkse hostingkosten. Wij kunnen U daarom vrijblijvend adviseren bij uw keuze van host. U bespaart hierdoor al gauw honderden euro's per jaar. Natuurlijk kunnen wij, indien gewenst, uw domeinnaam (uwnaam.nl, uwnaam.com etc) verzorgen. Wij trachten met onze websites duidelijk te zijn, zo ook met onze eigen site. Mocht U toch vragen hebben, aarzel niet ons te benaderen. U vindt de mogelijkheden hiertoe onder de knop.

Dekave

Hedendaagse communicatie bestaat uit een juiste mix van op elkaar afgestemde communicatiemiddelen. Dat vraagt om een veelzijdige en professionele partner: Dékavé Communicatie Groep is die partner. Dékavé is een multidisciplinair communicatiebedrijf met vestigingen in Alkmaar en Den Helder. Sterk in concept, creatie en uitvoering. De processen binnen ons bedrijf worden centraal gecoördineerd, zodat onze opdrachtgevers optimaal kunnen profiteren van alle specialismen binnen het bedrijf.

Ghost-Central

Heeft u een bedrijf? Of wilt u gewoon als particulier een website? Dat kan Ghost-Central zonder probleem voor u realiseren. Ghost-Central bouwt nu al meerdere jaren websites op maat voor verschillende bedrijven. Niet alleen bouwen wij een website, ook onderhoudt Ghost-Central deze indien dit wordt gewenst. Doormiddel van het sturen van een e-mail, het plegen van een telefoontje, past Ghost-Central uw website op dat moment aan. Natuurlijk is het mogelijk uw website zelf goed te beheren. Dit kunt u doen doormiddel van ons CMS-Systeem. Ons CMS-Systeem is gebasseerd op enkele standaard functies en alle extra's die voor uw website van belang zijn. Standaard modules die het CMS bevatten kunnen ook op een later gewenst moment worden geactiveerd en toegevoegd worden aan uw website.

ITSD

ITSD weet dat het inzetten van Internet als marketing instrument vandaag de dag een must voor de ondernemer is. Een goede combinatie van een professioneel ontwerp, overzichtelijke navigatie, interactiviteit en toereikende informatie maakt uw website tot het ultieme visitekaartje naar de klant en heeft daardoor een belangrijke marketingwaarde. Uw website hoeft echter niet alleen maar een marketing instrument te zijn maar kan ook voorzien zijn van allerlei functionele aspecten. Om deze reden bouwt ITSD voornamelijk ASP websites (zie ASP), welke kunnen worden voorzien van diverse modules. (zie modules) Alle door ITSD gebouwde ASP websites worden voorzien van ons CMS (Content Management Systeem) zodat u zelf instaat bent de content van uw website aan te passen. (zie CMS)

Aanmelden