Webdesign Emmen

EmmWeb Webdesign

Wil jij een website voor onze vereniging bouwen? Tuurlijk wilde ik dat wel doen. Ik had een jarenlange programmeerervaring in ERP systemen, barcodescansystemen en logistieke maatwertoepassingen en dit was een leuke uitdaging. Eenvoudig begonnen maar zeer onderhoudsintensief met HTML en javascript bleek al gauw dat men de inhoud van de site sneller wilde kunnen aanpassen en ook dat dit eenvoudig diende te zijn aangezien de beheerders niet allemaal programmeerkennis bezaten. DYNAMIEK (snel en eenvoudig de inhoud van uw site aanpassen): Na heel veel experimenteren bleek dat PHP in combinatie met MySQL één van de meest geschiktste combinaties was om een dynamische website te bouwen. MySQL is de database waar de inhoud van de website wordt opgeslagen. Opslaan, opgehaald of bewerkt wordt deze met een scripttaal genaamd PHP. PHP = ( PHP Hypertext Preprocessor ) maar is oorspronkelijk de afkorting van Personal Home Page, vandaar de "dubbele" PHP in de omschrijving. Zoals u ook kunt constateren in de "DEMO van een nieuwssysteem" kan de beheerder van de website heel snel en eenvoudig de inhoud van de website aanpassen. U hoeft zich zelf niet bezig te houden met de techniek van MySQL of PHP. U kunt berichten toevoegen, bewerken of verwijderen.

MMSolutions

Een website is één van de vele onderdelen in uw bedrijfscommunicatie. Het geeft uw (toekomstige) klanten een blik in uw bedrijf en het geeft ze een indruk. Het is voor ons belangrijk uw doelstellingen in kaart te brengen. Met deze doelstellingen in ons achterhoofd wordt uw website door ons technisch team ontwikkeld. Vervolgens gaat de grafische afdeling aan het werk om de website in uw huisstijl te stylen.

Mudocreative

Naast het brede digitale assortiment aan diensten dat mundocreative.nl u kan bieden, biedt onze zusterorganisatie mundoprint.nl alles op het gebied van drukwerk. Mundoprint.nl, The Global Printing Company. Bij ons bespaart u al gauw tot helft op uw drukwerkkosten. Dankzij ons unieke wereldwijde netwerk zijn wij in staat om hoogwaardig drukwerk te leveren oplopend tot een voordeel van wel 60%.

Aanmelden