Webdesign Groningen

B2Design

B2Design is een jong en dynamisch team in de stad Groningen dat u sinds januari 2004 kan helpen bij het ontwerpen van uw website, huisstijl, drukwerk of multimedia toepassing. Met een strakke visie op het 'ontwerp-vak' kunnen wij úw wensen vertalen naar een doeltreffend eindproduct. De functie komt eerst, daarna kijken we hoe deze het beste kan worden vormgegeven. Neem voor meer informatie contact met ons op of bekijk onze diensten onder de button "See us".

4Sites Webdesign

4Sites Webdesign Groningen verzorgt uw webdesign in Groningen. Voor een goede website zijn 2 zaken erg belangrijk: design en functionaliteit. Design: De website moet een herkenbare moderne uitstraling hebben want het is toch het visitekaartje van uw bedrijf. Functionaliteit: De website moet functioneel zijn zodat de bezoeker direkt zijn weg kan vinden naar de juiste informatie. Naast het ontwerpen van een unieke website kunnen wij ook een door u uigezochte websitetemplate geheel naar uw wensen inrichten.

HFdesign

Webdesign, voor Wie? Een website is tegenwoordig het digitale visitekaartje van een bedrijf in een wereld met steeds meer internetbezoekers en steeds snellere internetverbindingen. Internet biedt u de mogelijkheid uw bedrijf te presenteren en uw doelgroep te bereiken. Wat u van ons kunt verwachten als het gaat om Webdesign Op het gebied van webdesign heeft HFdesign uitgebreide mogelijkheden in huis. In de eerste plaats ontwikkelen wij websites en daarnaast ontwikkelen wij ook toepassingen voor intranet en cd-rom gebruik. Wij zorgen ervoor dat de vormgeving en structuur van uw website goed aansluit op de huisstijl van uw onderneming, waardoor de herkenning bij de doelgroep wordt vergroot.Naast het ontwikkelen kunnen wij ook websites voor u registreren en bieden wij u de mogelijkheid het onderhoud van uw website door ons te laten verzorgen.

Strik Design

Hoewel het maken van een internetsite vaak wordt uitbesteed aan een bureau, willen veel klanten zelf hun site in meer of minder mate onderhouden. Dat kan eenvoudig en goedkoop met het programma Contribute. Dit is een onderhoudsprogramma van fabrikant Macromedia, ook bekend van Flash en Dreamweaver, toonaangevende programma’s voor het maken van een website. Wie een site met Contribute onderhoudt heeft vrijwel geen kennis nodig van html of andere internetbegrippen. Wie met Word kan werken, zal het programma als erg gebruikersvriendelijk ervaren. Bovendien is het een stuk goedkoper dan relatief dure Content Management Systemen. Wie een internetsite laat maken bij Strik Design bepaalt zelf welke delen van de site door de eigen organisatie onderhouden kunnen worden. Het is daarbij verstandig belangrijke delen van de pagina’s en vormgevings-aspecten uit te zonderen van wijzigingen. Zo bent u voor het onderhoud niet afhankelijk van een extern bureau en blijft de kwaliteit van de site intact.

Id Graficus

Een website is eigenlijk het omgekeerde van een advertentie. Een advertentie brengt u naar de potentiële klant toe, maar bij een website is het noodzakelijk de potentiële klant naar de site te trekken. Daarom maakt Id Graficus webdesign Groningen het zijn taak om voor u een website te ontwikkelen die klanten trekt en er voor te zorgen dat klanten terug komen. Het ontwikkelen van websites is onze passie en u doet ons dan ook een enorm plezier wanneer u er voor kiest om uw website te laten ontwikkelen bij Id Graficus webdesign Groningen.

Radus

Voor een professionele website zijn twee dingen zeer belangrijk: design en functionaliteit. Uw website moet een herkenbare eigentijdse uitstraling hebben. Het gaat immers om het visitekaartje voor u of uw bedrijf. Bovendien moet de website functioneel zijn: bezoekers moeten gemakkelijk hun weg kunnen vinden en de gewenste informatie snel kunnen benaderen. Omdat het ontwikkelen van een website altijd maatwerk is nemen we graag met u de mogelijkheden door in een persoonlijk gesprek. Op die manier zoeken wij samen met u de oplossing die het beste bij uw situatie past.

Aanmelden