Webdesign Haarlem

Digiteurs

Als je een nieuwe website wilt ontwikkelen of een bestaande website wilt vernieuwen, komen daar veel zaken bij kijken die je vaak niet wilt of kunt weten. Maar je weet wel dat een website in deze tijd een onmisbare schakel is (of kan worden) in elke onderneming. Door de ruime ervaring van de webdesigners van de Digiteurs uit Haarlem en de programmeurs van Digizon.nl Haarlem is het ontwikkelen en uitdenken van je website eindelijk weer een plezierige bezigheid geworden! Door ons enthousiasme en onze inzet zul je zien dat je website voor je aan het werk gaat. Ook kunnen wij je helpen optimale resultaten uit je investering te halen tegen een schappelijk uurtarief. Wij kunnen je bestaande website optimaliseren voor een beter zoekmachine(google)resultaat of een betere grafische weergeving (design). Digiteurs kun je inschakelen voor advies, realisatie en het gehele beheer van je website.

Webstones

Bent u op zoek naar een webdesignburo dat net een stapje verder gaat? Webstones denkt met u mee vanaf het allereerste moment. Concept, ontwerp, bouw en marketing is het stappenplan van elke website die wij maken. We houden ervan om mee te denken en vinden dat vanzelfsprekend. Twee weten meer dan één. Wij maken internet niet moeilijker dan het is en hoewel we geavanceerde middelen gebruiken levert het websites op die uitblinken in eenvoud, gemak, overzicht en doeltreffendheid. Ons werkgebied voor webdesign: Haarlem en de Duin- en Bollenstreek. Maar ook daarbuiten groeit onze klantenkring.

Tijdvooreensite

Tijdvooreensite biedt o.a. startende ondernemingen, het MKB en freelancers dit voordelige online-pakket aan. Al vanaf 199,00 euro maken wij al voor u een website die uw doelgroep zal gaan aanspreken. Aanbieding: Tot maart 2008 geldt de spetterende aanbieding: Gratis inbouw van ons "Content Management Systeem" om uw site up to date te houden. U betaalt slechts 12,95 euro per maand. Tijdvooreensite ontwerpt en realiseert uw website tegen een scherpe prijs. Indien nodig ontwerpen wij voor u een logo en creëren wij een huisstijl. Onze sites worden, indien gewenst met een content management systeem geleverd. Met dit CMS bent u in staat zelf uw website up-to-date te houden. Ook de hosting en uw e-mail worden door ons verzorgd, zodat u onbezorgd kunt ondernemen. Wilt u een aantal voorbeelden zien van klanten die u voorgingen, klik dan hier.

Solvecom

SOLVECOM is specialist in de bouw van professioneel vormgegeven en functionele websites. Wij besteden extra veel zorg aan het maken van een website die juist uw specifieke doelgroep aanspreekt. Wij weten de perfecte balans te vinden tussen aantrekkelijke sites, gebruiksvriendelijke functionaliteit en snelheid. Samen met u bepalen wij het doel van uw site en gaan wij onderzoeken welke uitstraling hier het best bijpast. › Restyling Als u reeds een website heeft en deze voldoet niet meer aan de gewenste functionaliteit, of u bent niet meer tevreden over de layout, laat u eens vrijblijvend adviseren over uw huidige site. Wij geven u graag advies over eventuele verbeteringen of een restyling van uw site.

Aanmelden