Webdesign Leiden

Coolweb

Wij ontwerpen volledige interactieve communicatietoepassingen vanaf het huisstijlontwerp tot en met de oplevering. Coolweb IT & Multimedia is innovatief, creatief en communicatief en vervult met de meest moderne methoden de doelstellingen van onze klanten. Wij zijn een creatief bedrijf met lef en hebben een uitstekende expertise op het gebied van grafisch ontwerp, ontwikkeltechnieken en internetmarketing. Wij adviseren bij het zoeken van een optimale uiting van de communicatiedoelstelling en het realiseren van een optimale procesbeheersing. Wij maken gebruik van een gefaseerd ontwikkel traject waarbij efficiëntie, communicatie en klantgerichtheid voorop staan. Coolweb IT & Multimedia verzorgt zowel “low” als “high” budget advertisement en marketing oplossingen.

M4M

Het beste advies bij de aanschaf van een website: doe het goed of doe het niet. U zult doorgaans, voordat u zaken doet met een bedrijf, eerst even op het internet willen kijken om meer informatie over dat bedrijf in te winnen. Een site bezoeken is tenslotte veel laagdrempeliger dan het bedrijf actief te bezoeken of op te bellen. Bovendien is het anoniem en kost het weinig tijd. Als u vervolgens op een representatieve site terecht komt maakt dat natuurlijk een heel andere indruk dan een houtje-touwtje-site. Een website zorgt voor de eerste indruk van uw bedrijf en die moet doorslaggevend zijn, want een tweede kans op een eerste indruk krijgt u niet. Het is dus cruciaal dat u een goede website heeft, anders wordt u daar onherroepelijk op afgerekend. Elke site die wij maken, heeft naast een professioneel design ook kwaliteit op de achtergrond, bijv. doordat wij alleen 'zoekmachine vriendelijke code' gebruiken, zodat als u interesse heeft in een vervolgtraject de website geoptimaliseerd is voor Zoekmachine Marketing Vraag naar onze portfolio om de verschillende projecten die wij voor ondernemers uit Leiden en omgeving hebben gerealiseerd te bekijken.

Filos Webdesign

Filos wordt gerund door twee enthousiaste en creatieve webbuilders. Onze steekwoorden zijn: creativiteit, ,persoonlijke handelwijze, gevoelsmatige aanpak, commercieel inzicht. Maar wij voor staan is een eindproduct afleveren waarin u als klant gevoelsmatig het doel van uw site terug ziet. U zal zichzelf of uw bedrijf als het ware terug zien op het internet waardoor de bezoekers een duidelijke indruk krijgen waar de site en dus uw 'winkel' voor staat.

Interpulse

Internetdiensten Het Internet is niet meer weg te denken in ons dagelijks bestaan, voor allerlei zaken is het inmiddels de gewoonste zaak van de wereld om het online te regelen. Zowel zakelijk als privé maakt men steeds vaker gebruik van Internet. Het Internet is daarmee in sneltreinvaart uitgegroeid tot een volwassen medium, waar ook uw organisatie van kan profiteren. Interpulse biedt diensten aan bedrijven en organisaties die zich op een professionele wijze willen presenteren op Internet. Webdesign en realisatie complete websites Bij het realiseren van een complete website komt een hoop kijken, zonder een goed advies kunnen de kosten flink oplopen. Interpulse realiseert samen met u een degelijke website, waarbij de kosten vooraf helder zijn en u niet voor verassingen komt te staan. De Interpulse 'Online' pakketten zijn dé basis voor degelijke aanwezigheid op het internet.

Aanmelden