Webdesign Lelystad

MP Webdesign

Wij zijn een jonge organisatie met ruim tien jaar ervaring op internetgebied. Het internetgebruik en de vraag naar websites zijn in deze relatief korte tijd sterk toegenomen. Er is voortdurend innovatie en ontwikkeling op dit vakgebied. Onze kennis en ervaring gaan in ditzelfde tempo mee. Gelukkig maar, want het belang van onderscheidend vermogen op internet wordt steeds groter. Van vormgeving tot realisatie, van eenvoudige bedrijfspresentatie op internet tot complexe webshop: bij ons gaan uw webwensen niet snel te ver. PM Webdesign onderscheidt zich in haar dienstverlening door een combinatie van professionaliteit, betaalbaarheid, persoonlijke aanpak en maatwerk. Benieuwd of wij dit ook voor u kunnen waarmaken? Kijk ook eens in ons portfolio en vraag onze klanten gerust naar hun ervaringen met ons.

TNdesigns

U kunt bij TN Designs terecht voor een website. Aangezien het moeilijk is om pakketten te maken met betrekking tot webdesign wordt er een bepaalde werkwijze gevolgt: Als eerste hebben we een vrijblijvend persoonlijk gesprek om elkaar wat beter te leren kennen en een globaal idee te krijgen hoe de website er uit moet komen te zien, en wat voor informatie erop moet. Het is dus handig als u enige voorbeelden heeft van websites die u mooi vindt, zodat er een idee kan worden gevormd over hoe de site eruit moet komen te zien. Aan de hand van deze informatie wordt er gratis een concept pagina en offerte gemaakt. Na accoord van de concept pagina en offerte wordt het idee uitgewerkt. Na goedkeuring van de pagina wordt er overgegaan tot facturering. Om een globale indicatie te krijgen van wat de prijzen plus minus zijn, kunt u rekenen dat u voor 1 pagina met een globale voorstelling van uw organisatie + een contactpagina (waar de bezoeker de mogelijkheid heeft om online een bericht te versturen)ca €150 ex. BTW kost. Een website bestaande uit 5 a 6 pagina's met fotocollages formulieren etc kost ca. tussen de €400 en €600 ex. BTW kost. Let op : De prijzen zijn slechts een indicatie. Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan zodat er een offerte afgestemd op uw wensen kan worden gemaakt.

Seli Webdesign

Internet wordt een steeds belangrijker informatie- en reclamemiddel. Gemiddeld staat er in elk huishouden wel een computer met internet aansluiting. Veel particulieren en bedrijven gaan steeds meer het internet gebruiken als informatiebron. Met het adverteren in een krant of tijdschrift is het nog maar de vraag hoeveel mensen van uw doelgroep het lezen. Het voordeel van internet is dat de doelgroep op zoek is naar u. Door een relatief kleine investering kunt u deze potentiële klanten bereiken en aan u binden.

Romeyn

Een jong beginnend en vooral groeiend bedrijf. Wij bieden u website mogelijkheden waar service en kwaliteit elkaar nooit in de weg zullen staan. Deze twee belangrijke aspecten passen uitstekend binnen elk mogelijke bedrijfsvoering. Een goede website biedt de juiste mix van vorm en functie. Wij bieden u de mogelijkheid om een website te laten maken voor niet al te veel geld. Samen met u maken we een website die het beste past bij uw bedrijfsvoering. Ook kan het wezen dat uw website reeds verouderd is en nodig een nieuwe layout mag worden aangemeten, passend bij de huidige bedrijfsvoering. Een aantal bedrijven zijn u al voorgegaan, in de map portfolio vindt u een overzicht van een aantal al gemaakte websites voor kleine en middelgrote bedrijven. Romeyn Webdesign biedt daarnaast ook enkele promotie mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op de pagina promotie.

Aanmelden