Webdesign Maastricht

Miranet Webdesign

Webdesign in Limburg? Simpel webvisitekaartje of complexe webapplicatie? Miranet levert een uitstekende oplossing, op tijd, binnen uw budget! Wij kunnen uiteraard uw domeinnaam voor u vastleggen, en uw site hosten en beheren. Op het portfolio vind u een aantal door ons ontwikkelde websites. Maar wij kunnen meer, en denken graag met u mee! Ook niet aan het web gerelateerde computer oplossingen kunnen wij voor u ontwikkelen. Wij ontwikkelen applicaties op maat, gekoppeld aan uw bestaande systemen en databases in diverse programmeertalen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat ons weten wat wij voor u kunnen doen!!

Signware

Signware Webdesign Maastricht, Het internet biedt een wereldwijde omgeving waarin een organisatie zich kan profileren en kan beschouwd worden als het meest gebruikte communicatiemiddel ooit. Doordat computers steeds sneller met elkaar kunnen communiceren, zullen de technieken binnen het webdesign steeds meer ten diensten gaan staan van de functionaliteit, interactiviteit en visuele -aspecten van een website. De bezoekers van internet lijken hier dan ook steeds hogere eisen te gaan stellen. Wij houden onze klanten tevreden doordat we eerste instantie de bezoeker tevreden houden. Hier zijn duurzaamheid en flexibiliteit de belangrijkste uitgangspunten binnen het ontwerpproces van onze producten. De website en -applicatie mag immers zo lang mogelijk meegaan en dient eenvoudig aangepast te kunnen worden aan nieuwe wensen. We ontwikkelen verschillende soorten producten voor verschillende organisaties. Van het ontwerp van kleine eenvoudige webpagina’s voor bedrijven tot het ontwikkelen van grote informatie-systemen voor bijvoorbeeld overheidsinstanties. In beide gevallen worden de eisen van de bezoeker met evenveel aandacht bestudeerd. Want elke website heeft immers zijn eigen doel. Dit doel bepaalt het concept. De website valt of staat met het concept. Alle websites of -applicaties kunnen indien gewenst opgeleverd worden volgens de W3C webstandaard.

Dackus

Op basis van een briefing en een functionele beschrijving van de werking van de website of webapplicatie worden 2 tot 3 ontwerpen gemaakt. Uitgangspunten hierin zijn vaak bestaande uitingen in de communicatie van een bedrijf en wat de inhoud van de website moet worden. In overleg zal het materiaal (beeld, geluid etc.) voor gebruik in de site worden verzameld. De voorbeeldontwerpen zijn de basis voor de uitwerking van de grafische vormgeving van de website of webapplicatie. Het gekozen ontwerp wordt aangepast op basis van de wensen en uitgewerkt voor de verschillende onderdelen in de site. Hierbij wordt aandacht besteed aan het ontwerp van de homepage, vervolgpagina's en de interactieve gedeelten waaronder eventueel de webshop. Ieder onderdeel krijgt een gezicht binnen het ontwerp dat wordt neergezet. De uitgewerkte en goedgekeurde ontwerpen vormen de basis voor de ontwikkeling van de website en het inbouwen van de functionaliteit en het content management systeem. Het ontwerp van de website is een interactief proces tussen onze ontwikkelaars en de opdrachtgever en vraagt veel aandacht van beiden. Wij verwijzen u naar onze referenties om de resultaten te zien van eerdere en lopende projecten.

SA Maastricht

Welkom op de site van S&A Maastricht S&A Maastricht is gestart in september 2003 met het leveren van de meest uiteenlopende ict oplossingen voor bedrijven uit het MKB. Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers op het gebied van zowel Windows, Novell en Linux systemen kunnen wij u als geen ander advies en diensten leveren die uw bestaande netwerk optimaliseren. Ook met Linux als aanvulling binnen uw bestaande bedrijfsnetwerk kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Aanmelden